rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Una associació de la Guàrdia Civil compara la situació que viuen els agents a Catalunya amb l'Alemanya nazi

Demanen a UNICEF que «es pronunciïn públicament per la seva defensa» pel «radical procés d'independentisme» que han de patir
La Guàrdia Civil intentant accedir a un centre durant l'1-O | CatalunyaDiari.cat

 

La Guàrdia Civil continua a l'ull de l'huracà. La complicada situació de la benemèrita a Catalunya —accentuada a partir de l'1-O—, ha provocat que l'Associació Pro Guàrdia Civil hagi posat en coneixement de l'UNICEF la complicada situació que viuen els agents, i els fills d'aquests, destinats a Catalunya. 

 

La petició, d'altra banda, no eludeix la polèmica. De fet, la demanda de l'APROGC es mulla fins al fons per especular amb una certa similitud de la situació que travessen els agents en terres catalanes amb les condicions del règim nazi. «A Europa ja coneixem aquesta sutuació», expliquen mentre afegeixen: «Ja ho hem patit: el règim nazi a Alemanya i la guerra dels Balcans»

Denuncien un escarni constant contra la Guàrdia Civil 

Va més enllà del fet professional, ja que els denunciants apel·len a les males condicions personals dels seus afectats. La citada associació, doncs, ha posat els fets en coneixement del Comitè Espanyol i del Comitè de Catalunya de l'UNICEF i, per exemplificar-ho, ha citat el cas dels professors denunciats a Sant Andreu de la Barca per intentar «humiliar» els fills dels agents. 

 

«Tot el procés radical d'independentisme» ha provocat «escarnis a les seves cases, pintades...», relaten mentre expliquen que s'ha arribat a atacar els nens «només per la seva condició de ser fills de guàrdies civils». 

 

Agents de la Guàrdia Civil el passat 1-O | CatalunyaDiari.cat

 

 

En aquest sentit, doncs, demanen a UNICEF que «es pronunciïn públicament per la seva defensa» a causa de «l'alarmant l'assetjament i la humiliació contínua a la qual estan sent sotmesos des de fa temps». 

La Policia Nacional, en 'caiguda lliure' a Catalunya

El cos de Policia Nacional també viu, en primera persona, les conseqüències del conflicte polític català. Així ho exemplifiquen unes dades que mostren que fins a 560 agents han marxat de Catalunya, mentre que només n'han arribat 30

 

Quelcom que provoca que de les 3.800 places que haurien d'estar destinades a Catalunya, només se n'ocupin 2.700. El perquè de tot plegat, doncs, és el gran auge de l'independentisme aquests últims anys. 
 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris