Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Augmenta el nombre de violacions a Catalunya el primer semestre de 2017

El nombre d'assassinats per violència masclista també s'ha incrementat

Els casos de violacions i de violència masclista han augmentat el primer semestre d'aquest 2017, en comparació amb les dades del primer semestre del 2016. Segons les xifres que faciliten el Departament d'Interior i el Ministeri d'Interior, el primer semestre del 2016 hi va haver 157 casos de violacions, mentre que el primer semestre d'aquest any n'hi ha hagut 168, és a dir, 11 casos més. Respecte al nombre de dones assassinades en casos de violència masclista, a Catalunya el primer semestre hi ha hagut 5 casos, 1 més que el primer semestre de 2016 i 2 més que el de 2015. En els últims anys, el 2009 va ser el més crític, ja que hi va haver 9 dones assassinades el primer semestre. 

 

El Ministeri d'Interior també fa públiques les dades d'altres infraccions penals. Pel que fa als intents d'homicidi, la xifra dels primers sis mesos de 2016 és de 59 casos, i la del 2017 és de 70 casos. Ara bé, el nombre d'homicidis consumats ha disminuït respecte a l'any passat, ja que el primer semestre de 2016 n'hi va haver 28, mentre que aquest any n'hi ha hagut 21. També han augmentat els nombres de segrest, ja que el primer semestre no n'hi va haver cap i aquest any ja se n'han registrat 6 casos. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris