2025 ja és aquí i Banc Sabadell vol que els seus clients estiguin al dia de tot el que succeeix. Especialment, quan es tracta d'estafes i enganys que comprometen la seguretat dels usuaris. De fet, recentment ha emès un avís urgent.
Banc Sabadell ha alertat a tots els seus clients sobre la importància de protegir els seus comptes bancaris davant possibles robatoris de dades. Amb l'augment de les amenaces digitals, és crucial que els usuaris d'aquesta entitat prenguin mesures immediates per assegurar els seus diners. I, sobretot, evitar convertir-se en víctimes d'enganys cada cop més sofisticats.
Així has d'actuar si t'han robat la teva clau d'accés de Banc Sabadell
Si tens motius per creure que el teu usuari o clau d'accés ha estat compromesa, no et preocupis. I és que Banc Sabadell t'ofereix una solució ràpida i efectiva per protegir els teus diners i així evitar sorpreses desagradables.
El primer que has de fer és canviar la teva clau d'accés immediatament. Per a això, accedeix al botó “Canviar la meva clau” disponible a la pàgina d'inici de la banca en línia de Banc Sabadell. Aquest simple pas assegura que la teva contrasenya anterior quedi inutilitzada, i evita que tercers accedeixin al teu compte.
Si prefereixes assistència personalitzada, pots trucar al 963 085 000 (des de territori nacional) o al +34 963 085 000 (des de l'estranger). Un gestor de Banc Sabadell t'ajudarà a fer el canvi de clau i a assegurar el teu compte de manera immediata.
Pràctiques recomanades per mantenir les teves dades segures
A més de canviar la teva clau d'accés si sospites un robatori, és fonamental adoptar bones pràctiques en el teu dia a dia. I és que és quelcom crucial per protegir els teus comptes bancaris.
Has de canviar periòdicament el teu PIN i contrasenya. Actualitzar regularment els teus codis d'accés dificulta que els ciberdelinqüents obtinguin accés als teus diners. Tanmateix, evita escriure les teves contrasenyes en llocs accessibles o insegurs.
Mai lliuris el teu usuari i contrasenya a través d'SMS, correus electrònics o altres mitjans no oficials. A més, revisa les connexions a la teva banca en línia. Fixa't en la darrera data i hora d'accés al teu compte per detectar qualsevol activitat sospitosa.