rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Baixa la prostitució de luxe a Catalunya des que es va iniciar el procés independentista

Segons expliquen diverses fonts, el conflicte polític que es viu els darrers mesos a Catalunya, estaria afectant el negoci
El negoci de la prostitució de luxe s'estaria veient afectat pel conflicte polític   | Cedida.

 

Després que de campanyes i més campanyes del Ministeri de Sanitat per aconseguir combatre la xacra de la prostitució arréu del territori espanyol, sembla que s'aconseguirà l'objectiu però per raons molt diferents de les que es podria esperar.

 

  

I és que, la raó d'aquesta «victòria», seria el procés independentista que ho condiciona tot avui en dia,segons ha avançat 'Espejo Público'. Tot i que, en alguns programes de televisió de l'estat espanyol, pugui semblar que aquesta és una conseqüència negativa derivada del procés, la veritat és que el ministeri comandat per la catalana Dolors Montserrat ha invertit recentment milions d'euros en una campanya de publicitat precisament en contra d'aquesta «professió».

 

Conseqüències i més conseqüències

Marxen les empreses, la societat està dividida, als sopars de Nadal les famílies discutiran per culpa «del tema» i ara, a més, s’acaba amb les ‘escorts de luxe’. Segons alguns testimonis, semblaria que aquesta és un més dels efectes negatius de l’independentisme català. A la xarxa, com no podia ser d’una altra manera, la divisió és palpable.

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris