rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es baixen els pantalons en directe al programa de Toñi Moreno

El programa de Toñi Moreno és tot una infinitat de situacions espontànies
Antonio Hidalgo s'abaixa els pantalons davant Toñi Moreno | Telecinco

 

El programa de Toñi Moreno és tot una infinitat de situacions espontànies. Moments divertits, moments d'enuig i moments emocionants. Però aquesta vegada el programa ha tingut un episodi que va fer riure tothom. El programa d'aquest dissabte ha comptat amb la participació del presentador Antonio Hidalgo. Hidalgo ha fet un repàs de la seva trajectòria a la petita pantalla. Primerament, ha parlat d'una de les etapes televisives més boniques que ha viscut. Mentre recordava el seu pas a 'Sabor a tu', amb Ana Rosa Quintana, ha arribat el «gran moment». Toñi va donar pas a un vídeo en el qual Ana Rosa parlava d'un fet anecdòtic d'Hidalgo.

Ho explica 'FórmulaTV: «Ho he passat tan bé amb Antonio, ha estat tan divertit i és una persona amb tan bon caràcter, sempre tan positiu, sempre ajudant. L'única cosa dolenta que tenia és que té millors cames que jo», va assegurar la periodista, que va afegir: «Quan es posava els talons i la minifaldilla, tenia unes cames estupendes». Després d'aquestes paraules, Toñi Moreno li va demanar a Hidalgo sense embuts que si podia mostrar les seves preuades cames. Ell va acceptar sense problema i va assegurar a més que sempre ha presumit d'elles.

 

 

Antonio Hidalgo parla de la seva meravellosa etapa a 'Sabor a ti' | Lecturas
Antonio Hidalgo s'abaixa els pantalons davant Toñi Moreno | Lecturas

 

 

Fora pantalons! Toñi Moreno va voler comprovar-ho. A Antonio Hidalgo li va faltar temps per abaixar-se els pantalons. Tal com ho explica la revista 'Lecturas', el presentador va exclamar entre rialles: «La meva mare diu que tinc cames de dona». Va mostrar les seves cames davant Toñi i els teleespectadors van ser testimonis de les seves dues extremitats davant les càmeres de 'Telecinco'. Però això no va ser tot. Toñi li va voler donar una sorpresa a Antonio. Al plató hi havia la seva dona. Antonio va parlar del seu gran amor: Anna. Va aparèixer al programa per sorpresa per participar en un curiós «concurs de llançament d'olives». D'aquesta manera es van conèixer. Hidalgo es va sincerar explicant que abans de conèixer-la, «va estar perdent el temps». D'aquesta manera tan divertida va finalitzar l'entrevista.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris