rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Bankia posa a la venda una norantena d'habitatges a Catalunya

L'entitat bancària disposa d'uns 50 actius a les comarques barcelonines i d'unes 30 a les de Girona i Tarragona amb un 40% de descompte

Bankia ha posat a la venda una selecció de noranta béns immobles arreu de Catalunya amb un 40% de descompte respecte al seu valor inicial. L'entitat bancària disposa al voltant d'una cinquantena de terrenys i naus a les comarques de Barcelona i d'una quinzena a les de Girona i una quinzena més a les de Tarragona. Els preus rebaixats es mantindran fins al 30 de juny. Aquestes ofertes es troben entre la selecció que ha fet l'entitat bancària de 540 naus i locals comercials d'arreu de l'Estat espanyol. La major part dels actius es troben al País Valencià i a Catalunya, amb més de 200 i 90 immobles, respectivament. 

La demarcació de Barcelona és una de les que més locals disposa Bankia. Un d'ells es troba a Montcada i Reixac a un preu de 119.596 euros i un altre a Sant Joan Despí per 44.139 euros. Pel que fa al País Valencià, la majoria de béns es troben a les comarques centrals i a les del Túria-Xúquer amb 129 unitats a la venda, mentre que a les comarques castellonines n'hi ha 34 i a les alacantines, 48. Entre aquests, destaquen un local a València amb un preu de 330.687 euros, dues naus industrials al Real de Gandia, a Onda i a Alacant, amb un preu al voltant de 80.000, 90.000 i 185.000 euros respectivament. A la resta de l'Estat espanyol, Bankia disposa de diversos terrenys a les Illes Canàries, Andalusia i Castella-la Manxa. 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris