Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El Barça ja negocia amb diverses empreses per tenir un espònsor dins del seu nom

El club vol arribar a un acord abans de la temporada 2018-2019
Imatge del Camp Nou | Cedida

 

El Barça vol aconseguir que el Camp Nou sigui l'estadi més rentable del món en l'àmbit de «naming rights» i així superar al Metlife de Nova Jersey. Per aconseguir-ho el club vol tancar un tracte amb un espònsor fins i tot abans d'iniciar les obres del Nou Camp Nou i de l'Espai Barça. Com ha avançat el diari 'Sport' l'equip es va posar en mans de Van Wagner per trobar empreses disposades a pagar els 200 milions que costaria afegir una marca dins del nom del club.

Sembla que no hi hauran problemes en aquest sentit, perquè ja compten amb diverses ofertes que superen fins i tot el preu demanat. El club té previst arribar a un acord amb una d'elles per poder estrenar nom a partir de la temporada 2018-2019. Per fer-ho, el Barça ha de portar a terme una sèrie de passos previs, el primer dels quals és obtenir tots els permisos necessaris de l'Espai Barça. Des de la directiva asseguren que esperen aconseguir-los en breus i així arribar definitivament a un acord amb un espònsor.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris