rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Barcelona canvia l'ordenança de cementiris després que una família denunciés que li havien tret un familiar del nínxol sense avisar

L'ajuntament va desnonar un nínxol sense notificar-ho als propietaris de la tomba

Una família va denunciar el novembre del 2016 que li van desnonar un nínxol per impagament de la taxa. La família assegurava que no va rebre cap notificació pertinent de l'impost que havien d'assumir. La família va fer una queixa a la Síndica de Greuges després que la dona anés al Cementiri de Collserola i veiés que el nínxol estava buit. Els propietaris de la tomba van demanar explicacions a Cementiris Barcelona i aquests van respondre que la taxa que havien de pagar constava com impagada des del 2011. La família del mort va reconèixer aquest deute però va assegurar que no eren conscients, quan van canviar d’entitat bancaria, van pressuposar que els canviarien també les domiciliacions.

L’Ajuntament de Barcelona després d’aquest cas assegura que abans de desnonar una sepultura allargarà el procediment i oferirà més garanties als ciutadans, tal com ho va demanar la síndica que en una queixa formulada va demanar al consistori un procediment amb més garanties, abans de començar el procés de caducitat d'un dret funerari, i va subratllar que, en casos com el de la queixa formulada, cal obligar els gestors públics «a tenir una cautela especial» en l'aplicació del procediment administratiu corresponent.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris