Barcelona Games World, cita ineludible pels amants dels videojocs i la tecnologia

Gamers, youtubers, les principals empreses del sector i aficionats en general omplen aquests dies Fira de Barcelona
Barcelona Games World, fins diumenge a Fira Barcelona | Sergi García

 

Des d'aquests dijous i fins diumenge Fira de Barcelona acull el Barcelona Games World un esdeveniment que reuneix les principals companyies del sector per mostrar als aficionats les darreres novetats abans fins i tot de la seva sortida al mercat. A més, el certamen organitzarà un espai per a professionals. Per esdevenir una plataforma d'impuls de la indústria.

 

Entre els principals atractius de la fira, destaca la presència de tres personalitats de fama internacional en el món dels videojocs. Katusiro Harada (responsable de la saga Tekken, un dels videojocs de lluita més importants), Hajime Tabata (director del Final Fantasy XV)  i Charles Martinet (actor de doblatge nord-americà, conegut per proporcionar la veu de Mario, l'estrella de franquícia de Nintendo)

Jocs en primícia i realitat virtual | Sergi García

A més dels personatges estrelles de l'univers dels videojocs, la fira també presenta la oportunitat de jugar en primícia en coneguts jocs com el de Final Fantasy i Resident Evil, es presenta també la Nintendo NES Mini i les ulleres de realitat virutal de Sony Play Station VR. Destaca també una inèdita batalla entre alguns dels YouTubers més famosos d'Espanya, un mercat de videojocs clàssics dels 80s així com desfilades cosplay i sessions de dj per animar la trobada.

 

Barcelona Games World és una clara aposta per que la ciutat comptal esdevevingui un referent internacional en el sector i disposa de més de 1.000 terminals disponibles per a que tots els assitents puguin descobrir totes les novetats que properament sortiran al mercat.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Trobareu tota la informació, horaris i activitats aquí i les millors imatges del BWG les trobareu aquí