rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Barcelona instal·larà una vintena de figures de gossos per promoure l'adopció d'animals de companyia

Una campanya de sensibilització que es posarà en marxa aquesta primavera
Una de les estàtues situada a Barcelona. | Ajuntament de Barcelona

 

L’Ajuntament de Barcelona posarà en marxa aquesta primavera una campanya de sensibilització per promoure l’adopció dels animals de companyia perduts o abandonats, a través d’una vintena d’estàtues en forma de gos arreu de la ciutat, les quals tenen com objectiu ser el símbol d’un gos abandonat en espera de ser adoptat.

 

Unes estàtues que, segons ha informat el mateix consistori, corresponen a gossos reals que actualment es troben al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) a l’espera de ser acollits en una nova llar.

 

Uns 2.000 gossos i gats abandonats a l'any a Barcelona

Tot i que l’abandonament d’animals de companyia a Barcelona segueix sent elevat, des de l’Ajuntament també asseguren que les adopcions es van consolidant com una de les opcions preferides a l’hora d’adquirir un animal de companyia.

 

I és que cada any es troben al carrer uns dos mil gats i gossos perduts o abandonats. Per aquest motiu, el govern municipal recorda la responsabilitat que cal per tenir animals de companyia.

 

De fet, i segons dades oficials, durant el 2017 el CAACB va atendre 1.400 animals abandonats —760 gossos i 660 gats— dels quals es van adoptar 745 gossos i 516 respectivament. 

 

Així doncs, i amb l’objectiu de fomentar l'adopció, totes les estàtues compten amb un codi QR situat en una mena de placa identificadora dels gossos, la qual donarà l'opció a les persones interessades d'obtenir més informació sobre els gossos o altres animals així com demanar cita prèvia al CAACB per poder adoptar un animal de companyia.

 

Una de les estàtues situades a Barcelona amb el codi QR. | Ajuntament de Barcelona

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris