ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Bava Vanga, que va augurar el Brexit i l'11-S, dona les prediccions pel 2018

Va deixar profecies fins al S. LI
Imatge de la profeta Baba Vanga | Cedida

 

El 1966 va morir Baba Vanga, la vident a qui van denominar com «la Nostradamus dels Balcans». Característica per la seva ceguera, va anar presentant profecies de les quals, fins al moment, se n'han complert el 85%. Una dada sorprenent per algú que ens va deixar fa 50 anys i que ha deixat prediccions fins al segle LI.

 

Entre elles, han destacat profecies com són l'arribada a la presidència dels Estats Units de Barack Obama i Donald Trump, la sortida d'una potència europea, com en el cas del Brexit, l'atemptat de les Torres Bessones i el creixement de l'Estat Islàmic, entre altres afirmacions que s'han acabat complint amb el pas del temps.

Imagen de archivo de Rajoy y Xi Jinping. | EspañaDiario

 

Domini internacional xinès

La predicció més sorprenent, i com també possible, de Baba Vanga, és l'expansió de la Xina, país que va considerar que, el 2018, es convertiria en una «superpotència» mundial. Aquesta profecia ha estat valorada per molts experts econòmics i polítics, que no han dubtat que, amb el pas del temps, el gran país asiàtic podria superar als Estats Units com líder internacional.

 

Energia des de Venus

La segona predicció per aquest any ha estat referent a l'aparició d'una «nova font d'energia», la qual es produirà a Venus. Sembla que aquesta té una menor probabilitat de resultar exitosa, però d'acabar sent certa, la novetat implicaria un nou mecanisme energètic que no fos contaminant i que podria beneficiar de gran manera l'ecosistema del planeta.

El presidente de los EUA, Donald Trump. | Cedida

 

Els desastres naturals del passat

La fama de Baba Vanga va arribar una vegada es va començar a contrastar que les seves prediccions acabaven succeint de veritat. Entre elles, destaquen les paraules que van alertar sobre l'atemptat a les Torres Bessones: «Horror, horror! Els germans estatunidencs cauran després de ser atacats per ocells d'acer. La sang dels innocents es vessarà», va indicar.

 

Després de l'esdeveniment de l'11 de setembre del 2001, també va advertir sobre el tsunami que va destrossar Indonèsia el 2004. En aquell moment, el text de la profeta incloïa «una enorme onada cobrirà una costa coberta de persones. Els pobles desapareixeran sota l'aigua», va predir Baba Vanga.

 

Els líders nord-americans

Baba Vanga també va encertar amb dues descripcions que identificaven els dos últims presidents dels Estats Units. Sobre Barack Obama, la profeta va considerar que el quaranta-quatrè líder nord-americà seria «descendent africà», fet que va succeir el 2008 amb l'arribada del nascut a Hawaii.

 

A mode posterior, va explicar que arribaria un mandatari sobre qui «tothom posaria les seves esperances per acabar amb la crisi econòmica, però succeirà el contrari», definició que compleix amb el perfil de Donald Trump, sobre qui va afegir que «portarà el país avall i els conflictes entre els països del nord i el sud explotaran».

Comentaris