rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La BBC es fa ressò del reportatge de TVE on es fica la música de «L'exorcista» a Puigdemont

La cadena britànica es mostra sorpresa davant una pràctica que els mateixos professionals de RTVE consideren dolenta

 

La cadena britànica BBC ha mostrat la seva sorpresa davant el reportatge que el programa de TVE 'Informe Semanal' ha emès sobre els darrers fets relacionats amb el procés català i on es posava la banda sonora de la pel·lícula de terror 'L'exorcista' com a música de fons mentre es reproduïen les declaracions que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, feia des de Bèlgica. 

 

Sota el títol ' El periplo catalan', s'analitza el recorregut de les institucions catalanes des de la declaració d'independència del passat 27 d'octubre, fins a l'aplicació de l'article 155, sense perdre de vista les eleccions del 21-D. 

 

La prestigiosa televisió britànica se n'ha fet ressò i explica que fins i tot el Consell d'Informatius de RTVE ha considerat la iniciativa una pràctica dolenta i que ha obert una investigació per descobrir qui en va ser el responsable. 

Puigdemont comparteix la notícia

El president Carles Puigdemont ha compartit la noticia de la BBC al seu compte de Twitter i ha escrit: «La BBC News explica, amb sorpresa, com actua l’exemplar democràcia espanyola a través de la seva televisió pública: posant música de 'L'exorcista' per informar de nosaltres». 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris