A l'hora de domiciliar la nòmina, moltes persones prenen decisions sense pensar-ho massa. Però BBVA ha confirmat una cosa que milions d'espanyols ja sospitaven. I és que no tots els bancs són iguals quan es tracta de gestionar la teva nòmina.
Escollir bé on domiciliar-la pot marcar una gran diferència en la teva economia personal, no només a curt termini. També a llarg termini.
BBVA explica els secrets de domiciliar la nòmina
És comú que els bancs ofereixin regals, descomptes o diners per portar la teva nòmina. Això pot semblar una bona idea al principi, però des de BBVA insisteixen que cal mirar més enllà. El realment important no és només el que et donen al principi, sinó el que pots aconseguir amb el pas del temps, recull la seva web.

Si només et fixes en les promocions inicials, podries estar perdent altres avantatges més valuosos a llarg termini. Per això, abans de prendre una decisió, convé comparar bé i analitzar quina entitat t'ofereix millors condicions més enllà del primer ingrés.
Segons BBVA, un dels aspectes que moltes persones no tenen en compte és la possibilitat d'unificar tots els seus productes i serveis financers en una sola entitat. Això no només facilita la gestió diària, sinó que també et pot ajudar a estalviar.
Per exemple, si tens la nòmina domiciliada i contractes un préstec personal o una hipoteca amb el mateix banc, és probable que obtinguis condicions més favorables. Com pot ser la rebaixa en els interessos o menys comissions. És el que es coneix com a vinculació bancària.
BBVA recorda que aquesta estratègia pot suposar un avantatge econòmic important.

La importància de pensar a llarg termini
Des de BBVA destaquen que el client mitjà sol deixar-se atreure pels beneficis immediats, com l'abonament de certa quantitat de diners en canviar la nòmina. No obstant això, el que realment importa és el que ve després. Al llarg del temps, si no has escollit bé el teu banc, podries acabar pagant més comissions o tenint menys flexibilitat.
Per això, el consell de BBVA és clar. Pensa a llarg termini abans de decidir on domiciliar la teva nòmina. Fixa't en les condicions de productes associats com préstecs, hipoteques, assegurances o plans de pensions.
Pregunta també per l'atenció al client, l'app bancària i les eines de gestió que ofereix l'entitat.