Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Bea Retamal, la guanyadora de 'Gran Hermano 17' incompleix una de les normes fonamentals del programa

Bea va pujar fins a la casa del 'reality' i va cridar a l'interior

 

 

Com informa 'Ecoteuve', Beatriz Retamal, guanyadora de la desena setena edició de 'Gran Hermano', ha incomplert una de les normes del 'reality'. I és que, durant l'emissió continuada de 'GH Revolution', al canal 24 hores, molts espectadors van poder veure com diverses veus es conjuminaven fora del recinte exclamant: «Petra, falsa! Laura, guanyadora!»; i acabava descobrint-se que, precisament, era Bea. En descobrir-se van ser moltes les crítiques que va rebre i, en un intent per defensar-se, la guanyadora va intentar justificar-se en el seu perfil oficial de Twitter, on va escriure: «M'he animat i potser ha estat malament el comentari de 'Petra, falsa'.

Podia haver dit només el de 'Laura, guanyadora' o directament res». També ha explicat que creu que pot ser que hagi comès un error encara que no tem disculpar-se en cas que sigui necessari. Les seves paraules exactes han estat: «no hem anat només a cridar a la casa. Hem anat a gravar un capítol de 'Rodéanos'. M'he animat i potser ha estat malament el comentari de 'Petra, falsa' i podia solament haver dit 'Laura, guanyadora' o directament res. Però sóc així i potser ha estat un error i si haig de demanar perdó a algú, doncs no em cauen els anells. L'emoció al costat dels meus impulsos m'han perdut».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris