rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban carrega contra els Janeiro per filtrar missatges de la seva filla

«Callo perquè l'última és molt grossa», va dir entre llàgrimes
Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

 

Belén Esteban està vivint uns mals moments, des que va explicar al 'Deluxe' el que va passar amb la misteriosa trucada de María José Campanario sembla que tot li surt malament. Els seus propis companys de feina, entre ells Kiko Matamoros, van considerar que era immoral que la col·laboradora filtrés les intimitats d'una persona malalta. Ella, per la seva banda, es va defensar de les acusacions i va assegurar que tenia la consciència molt tranquil·la. No obstant això, dies després es va saber que va lamentar la seva intervenció al programa i que li hi havia afectat molt com va evolucionar tot l'assumpte. En aquesta ocasió, però, l'agreujada han estat ella i la seva filla. En l'última emissió del programa, Belén no va poder evitar posar-se a plorar davant una greu injustícia.

Pel que sembla, que Carmen Pardo filtrés els missatges WhatsApp amb les puntuacions d'Andreíta a la Selectivitat, li va semblar un abús. A més, com ella mateixa recorda, Andreíta aleshores era menor i tot i així, els Janeiro no van tenir embuts a compartir aquesta informació. «L'última és tan grossa que tant oncles, avis, pare, —perquè a l'altra no li toca, encara que sigui la mare dels seus germans— se'ls hauria de caure la cara de vergonya», deia mentre es posava a plorar. Andrea va decidir enviar els missatges perquè el seu pare no tenia WhatsApp i va considerar que era l'única forma de fer-li arribar les seves notes.

 

Per la seva banda, Belén està convençuda que és la Campanario la instigadora i que és ella qui insisteix a ofendre-les, publicant-ho tot. «Ningú ha de saber la nota que treu la meva filla i era menor, això no és immoral? La immoral sóc jo, no?», qüestionava, molt dolguda. Finalment, Belén aprofitava l'ocasió per carregar contra Jesulín, a qui li increpava per no pagar-li els estudis a la seva filla. «Bastant trist és que un pare que pot, no li pagui a la seva filla els estudis», remarcava. El vídeo del moment pot veure's a la pàgina web de Telecinco. El vídeo del moment es pot veure a la pàgina web de Telecinco.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris