rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Belén Esteban comparteix una nova imatge d'Andreíta a la seva graduació

A la foto, la col·laboradora de 'Sálvame' es mostra molt orgullosa de la seva filla

 

Belén Esteban ha volgut compartir amb els seus seguidors una nova imatge de la graduació de la seva filla Andreíta. En ella, podem veure a la 'princesa del poble' disposada a posar-li la banda de graduada. «Estic molt orgullosa de tu, filla, ho has aconseguit, t'estimo», escrivia emocionada la col·laboradora de 'Sálvame'. L'esdeveniment, que va tenir lloc al maig, va ser molt comentat, entre altres coses pel vestit que va lluir la seva filla

Segurament, la col·laboradora hapublicat aquesta fotografia amb motiu dels exàmens de selectivitat, en els quals Andreíta es troba immersa. Si tot va bé, la filla de l'Esteban té previst estudiar fora d'Espanya. Segons 'Lecturas', Andrea Janeiro vol ser locutora de ràdio i podria estudiar un grau relacionat amb el sector periodístic al Regne Unit. No obstant això, tal com va explicar la de Sant Blas, la intenció de Andreíta és seguir sent una persona anònima i té les coses «molt clares» pel que fa a la seva vida.

 

Però abans de marxar a l'estranger, la filla de Belén Esteban haurà de fer front a un repte major en l'àmbit familiar: la boda del seu pare, Jesulín de Ubrique, amb María José Campanario. I és que mentre que aquest assegura que ha convidat a la seva filla a l'enllaç i que li agradaria aparèixer al costat d'ella en alguna portada quan compleixi la majoria d'edat, Belén Esteban ha assegurat que res d'això serà realitat, ja que la seva filla no ha rebut cap invitació i fa més d'un any que no veu al seu pare.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris