rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban ensenya el taló amb el qual va pagar a Carmen Lomana

La de San Blas ha enviat una còpia del justificant a Toñi Moreno i ella ho ha ensenyat a 'Viva la vida'
Continua l'enfrontament entre Belén Esteban i Carmen Lomana. | CEDIDA

 

Carmen Lomana semblava disposada a deixar en evidència a Belén Esteban assegurant públicament que no havia rebut els diners que la col·laboradora de 'Sálvame' li devia després de perdre contra ella als jutjats un cas d'injúries, calúmnies i intromissió a l'honor. «Fins al moment no ha pagat ni dipositat res», assegurava l'empresària després que la de San Blas informés que li havia abonat l'import de la indemnització que se li obligava a pagar en la sentència. Una acusació a la qual Belén no ha dubtat a respondre enviant a Toñi Moreno una còpia del taló de pagament i que la presentadora li ha mostrat a Lomana a 'Viva la vida'.

«T'enviaré una còpia del taló dels 15.000 euros que li he pagat a Lomana. Els altres 15.000 els va pagar la meva productora en un contracte que van fer amb ella, jo no li dec res, a ella», va comentar Toñi Moreno mentre llegia un missatge de Belén Esteban que li va enviar a través del mòbil. Carmen, per la seva banda, continuava sense donar crèdit i encara que la presentadora va voler mostrar-li el taló, no va voler mirar. Així, Lomana va continuar defensant la seva posició, assegurant que els diners en el seu compte «no hi són».

 

Lomanan es va sorprendre quan va sentir que Belén li havia enviat el taló | Telecinco

 

En el cas, que es remunta a 2011, també van ser demandats diversos participants del programa 'Sálvame' que Lomana va definir com a «greus vexacions, insults i desqualificacions». Els col·laboradors, en efecte, s'havien dirigit a ella en termes de «falsa, amargada, pallassa, truja, 'cateta', estafadora, pocavergonya», entre molts altres insults. Com a resultat, Lomana va aconseguir que la decisió del Suprem es posicionés a favor seu i obligués els implicats a respondre a una indemnització total de 120.000 euros. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris