rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban esclata contra Toño Sanchís i confessa de què treballa la seva sogra

La col·laboradora de 'Sálvame' també va carregar contra Lequio, que assegura que Miguel és un «mantingut»
Toño Sanchís, col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' | Cedida

 

A Belén Esteban només li arriben vibracions negatives des d''El programa de Ana Rosa', en el qual col·laboren dos grans enemics seus. El primer és Lequio, que en els últims dies s'ha dedicat a parlar sobre Miguel, la parella de Belén, assegurant que està amb ella per interès i que vol viure a costa dels ingressos d'Esteban. Farta de tant de menyspreu cap a la seva parella, la princesa del poble va deixar a tothom de pedra quan va fer una trucada en directe: «Has dit que ell és un mantingut, que havia de ser el meu representant, que jo era un titella. De mi pots dir el que vulguis, però d'ell no. La meva parella no viu d'això, igual que la teva dona, a la qual jo respecto moltíssim». El segon enemic, però no menys important, és Toño Sanchís, amb qui mantenia una pugna judicial que finalment ha guanyat la col·laboradora de 'Sálvame'. 

 

Toño va deixar caure a 'El programa de Ana Rosa' que la sogra de Belén Esteban treballa per a la gestora que va ajudar Belén durant el procés judicial, un comentari que ha provocat un cop més el cansament d'Esteban, que ha volgut aclarir la situació amb una intervenció telefònica. «La meva sogra es guanya la vida honradament de netejadora en un centre educatiu de Paracuellos de Jarama», confessa la col·laboradora, que assegura que la seva sogra i la seva família «estan en un segon pla». «A mi feu el que vulgueu. Ja està bé, que és gent que no es dedica a això ni s'hi volen dedicar. Demano a 'El programa de Ana Rosa' que els respectin, sisplau». Segons informa 'Semana', Belén ha volgut posar punt final amb la polèmica: «Seguireu creient Toño Sanchís? Que em deixi en pau i que em pagui. Estic farta d'aquest senyor. Què s'està volent insinuar dient que la meva sogra treballa a la gestoria que ha destapat els draps bruts de Toño?».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris