Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban esclata després de la polèmica per la seva conversa amb María José Campanario: «No vull més guerra»

La princesa del poble assegura que està esgotada, i que vol que la polèmica s'acabi
Belén Esteban durant la seva segona entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Belén Esteban ha tornat a asseure's a 'Sábado Deluxe' per explicar els motius pels quals va revelar que havia mantingut una conversació telefònica amb María José Campanario, durant els dies que aquesta ha estat ingressada en una clínica psiquiàtrica, així com els temes sobre els quals van parlar. I és que la decisió de la de San Blas d'explicar el que havia passat ha portat molta cua, i alguns dels seus companys l'han criticat, ja que consideren que no tenis que haver explicat res, tenint en compte el delicat estat de salut de la dona de Jesulín de Ubrique. «No en vull saber res més», ha sentenciat la princesa del poble durant l'entrevista, assegurant que està cansada i esgotada per la difícil situació que travessa. 

«No diré res més. No vull més guerra. Si hagués relatat tota la trucada hagués tingut tres vegades més cua, i no ho faré», ha insistit Belén, quan els seus companys li han preguntat si tenia alguna cosa més per explicar de la conversa. Davant l'actitud de Belén, Mila Ximénez li va preguntar sobre què li passava per estar així, ja que en realitat no els deu res a María José Campanario o a Jesulín, i li ha recordat que la van tractar malament. Belén, però, va tornar a assegurat que està esgotada, i que vol que la polèmica acabi: «Cada vegada que m'assec aquí es 'lia'. No en vull saber res més. Res». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris