rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban esclata a 'Sálvame' després de la filtració dels missatges d'Andrea a María José

La princesa del poble ha arribat molt enfadada al plató, on ha acusat la dentista de no respectar la seva filla
Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

 

A Belén Esteban no li ha agradat gens que hagin sortit a la llum els missatges de WhatsApp que Andreíta va enviar a María José Campanario per explicar-li que havia aprovat la Selectivitat i preguntar pel seu pare quan va patir un desmai a Àvila. «Vinc calenteta però ja no em tallo», va advertir la princesa del poble a la seva arribada al plató de 'Sálvame'. «Ningú ha de treure un missatge de la meva filla sent menor d'edat i que tota Espanya s'assabenti de la nota que ha tret a la Selectivitat», va dir enfadada, explicant que, pel que sembla, Andrea parla amb la dona de Jesulín perquè ell no té WhatsApp. A més, ha acusat als Janeiro de facilitar-li els missatges a la periodista Carmen Pardo, que va ser qui els va treure a la llum.

«Juguen brut. Igual que va donar a la seva amiga Carmen Pardo els missatges que li va enviar la nena abans de l'estiu, que volia veure la seva mare», va continuar. Belén va carregar contra María José i Jesulín, assegurant que quan es van enviar la seva filla era menor i que, a més, no vol que es parli d'ella, i que no l'haurien d'involucrar en una polèmica. «Volen demostrar que tenen relació amb la nena i ja et dic que no», va explicar, afegint que ella ja sabia que la conversació es va produir.

 

«Si volen donar a entendre que la meva filla no m'explica coses estan molt equivocats, perquè ho sabia. La sort és que tinc confiança i amor per la meva filla, cosa que el seu pare no té», va sentenciar. Després, va continuar defensant l'anonimat de la seva filla, i assegurant que María José Campanario es va aprofitar d'aquesta situació per fer-los mal. «Si no vol, per què hem de seguir parlant d'ella? La noia no ha fet res. Deixeu-la. Respecteu-la. María José per què juga a això? Que es preocupin del que els importa». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris