Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban esclata a 'Sálvame' després de la filtració dels missatges d'Andrea a María José

La princesa del poble ha arribat molt enfadada al plató, on ha acusat la dentista de no respectar la seva filla
Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

 

A Belén Esteban no li ha agradat gens que hagin sortit a la llum els missatges de WhatsApp que Andreíta va enviar a María José Campanario per explicar-li que havia aprovat la Selectivitat i preguntar pel seu pare quan va patir un desmai a Àvila. «Vinc calenteta però ja no em tallo», va advertir la princesa del poble a la seva arribada al plató de 'Sálvame'. «Ningú ha de treure un missatge de la meva filla sent menor d'edat i que tota Espanya s'assabenti de la nota que ha tret a la Selectivitat», va dir enfadada, explicant que, pel que sembla, Andrea parla amb la dona de Jesulín perquè ell no té WhatsApp. A més, ha acusat als Janeiro de facilitar-li els missatges a la periodista Carmen Pardo, que va ser qui els va treure a la llum.

«Juguen brut. Igual que va donar a la seva amiga Carmen Pardo els missatges que li va enviar la nena abans de l'estiu, que volia veure la seva mare», va continuar. Belén va carregar contra María José i Jesulín, assegurant que quan es van enviar la seva filla era menor i que, a més, no vol que es parli d'ella, i que no l'haurien d'involucrar en una polèmica. «Volen demostrar que tenen relació amb la nena i ja et dic que no», va explicar, afegint que ella ja sabia que la conversació es va produir.

 

«Si volen donar a entendre que la meva filla no m'explica coses estan molt equivocats, perquè ho sabia. La sort és que tinc confiança i amor per la meva filla, cosa que el seu pare no té», va sentenciar. Després, va continuar defensant l'anonimat de la seva filla, i assegurant que María José Campanario es va aprofitar d'aquesta situació per fer-los mal. «Si no vol, per què hem de seguir parlant d'ella? La noia no ha fet res. Deixeu-la. Respecteu-la. María José per què juga a això? Que es preocupin del que els importa».