rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Belén Esteban explica a 'Sálvame' que va passar 18 dies en coma per una baixada de sucre

Segons la col·laboradora de ‘Sálvame’, en aquells moments, el seu pare li demanava que retornés
Belén Esteban en una imatge d'arxiu | Telecinco

 

El to del programa 'Sálvame' s'ha enfosquit quan durant el programa s'ha parlat de la vida i de la por a la mort. En aquests instants, la 'princesa del poble', Belén Esteban, s'ha sincerat davant la mirada de milions d'espectadors i ha explicat el temor que li té a la mort.

 

«Però a la teva o a la dels teus?» preguntava la conductora del programa, Paz Padilla. «A la meva», responia ella amb certa franquesa. «A allò que deixes?», qüestionava suaument la presentadora, pregunta a la qual la col·laboradora assentia.

Va arribar a «veure la llum»

 

Poc després, Paz va seguir plantejant noves incògnites als companys del plató: «Tu algun cop has estat a punt de morir?». En aquell precís instant, Belén no va dubtar en explicar el seu problema amb el sucre i com aquest la va portar a tenir experiències properes a la mort. Així iniciava el seu relat: «Jo vaig veure la llum». Segons explica

 

18 dies en coma 

 

A més a més, la 'princesa del poble' afegeix: «El màxim que he estat en coma han sigut 18 dies». En aquells moments, Belén assegura que escoltava com els seus pares li parlaven i que el seu progenitor li demanava que tornés. Finalment va concloure dient que no volia parlar d'això, tot i que va explicar que el seu problema amb el sucre és «molt complicat» i que li poden donar baixades de sucre molt fortes sobtadament.

La col·laboradora del programa, li va donar una «gran baixada de sucre» iva veure com la seva filla, Andrea Janeiro, li cridava.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris