Belén Esteban fa les paus amb María José Campanario: «Haurem tingut problemes, però desitjo que et milloris»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha pres una decisió insòlita
Belén Esteban s'ha mostrat molt preocupada per María José Campanario | Telecinco

 

Belén Esteban es va quedar pràcticament en xoc després de veure les últimes imatges de María José Campanario perquè la van enxampar els reporters de 'Sálvame' mentre sortia de passeig al costat d'una de les treballadores de la clínica on està ingressada. A les imatges, Campanario caminava lentament i semblava cansada, evidenciant la deterioració que ha patit la seva salut. A través del programa, Belén Esteban no va poder evitar solidaritzar-se amb ella i, molt preocupada, li ha volgut enviar un missatge sincer amb el qual, a més, sembla disposada a fer les paus.

«Et desitjo que segueixis endavant i et desitjo que et recuperis ràpid», comentava la de San Blas a 'Sábado Deluxe' visiblement commocionada i amb una sinceritat que ha sorprès tothom. De fet, Belén ni tan sols va bromejar amb Patiño, qui es va arriscar i li va preguntar si s'ha plantejat comparar la seva cabellera rossa amb la de María José. Seguidament, després de veure la imatge en què l'odontòloga demanava una treva a la premsa, la col·laboradora de 'Sálvame' la va defensar dient que entén la seva petició, perquè «no està bé i l'estan tractant».

 

María José Campanario demanant una treva | Vanitatis

 

No obstant això, sembla que Belén Esteban s'ha pres seriosament la petició de María José perquè va acabar la intervenció dient: «María José, haurem tingut els nostres problemes des de fa temps però et desitjo de tot cor que milloris, sobretot pels teus fills i la teva família». Després que els familiars més propers la critiquessin durament acusant-la d'haver parlat del tema: «Tot té un límit», els advertia durament al programa el mateix dia en què se celebrava l'aniversari de la seva filla Andrea. Unes setmanes abans, Campanario havia defensat aferrissadament la filla de Jesulín i Belén, fet que també podria haver influït en la insòlita decisió de la princesa del poble de fer les paus amb ella.