Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban: «No consentiré que María José Campanario expliqui mentides»

La princesa del poble assegura que la dona de Jesulín va mentir a l'entrevista que va concedir a la revista '¡Hola!'
Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

 

Belén Esteban ha assegurat estar cansada de la polèmica que manté amb el tema de la trucada que va rebre aquest estiu de María José Campanario, però no per això està disposada a deixar que la dona de Jesulín taqui la seva imatge i l'acusi de faltar a la veritat. De fet, la col·laboradora ha esclatat dilluns en 'Sálvame' quan María Patiño ha comentat el contingut de l'entrevista de l'odontòloga per a la revista '¡Hola!', on va assegurar que havia trucat a la princesa del poble perquè Andreíta i els seus fills s'acomiadessin abans que la jove se n'anés al Regne Unit. «És mentida. Ella a mi no em va dir això», va respondre indignada Belén, visiblement alterada i afegint: «És més, a mi no m'has de trucar per això, ni tu has de trucar per això».

I és que, tal com ja va explicar en 'Sábado Deluxe', si aquesta era la intenció de María José Campanario, havia de ser Andrea, en tot cas, qui havia d'haver parlat amb el seu pare, Jesulín de Ubrique, per acomiadar-se dels seus germanastres. Per això, la col·laboradora de 'Sálvame' ha tornat a recalcar: «Qui ha de trucar és una altra persona i la que ha de rebre aquesta trucada és una altra persona. No ets ni tu, ni jo». Paz Padilla, que presentava el programa, li va preguntar, en veure-la tan alterada, que per què sentia «ràbia». «Jo ràbia no tinc, el que no consentiré és que expliqui mentides per quedar bé», li va contestar de forma rotunda Belén Esteban entre l'aplaudiment del públic.

 

Per la seva banda, María Patiño va donar a entendre que l'odontòloga tenia tot això previst perquè va acceptar l'entrevista per a la revista '¡Hola!' per titllar de mentidera Belén, que es podia quedar sense defensar-se. «Ella vol demandar a tothom. Per què fa l''¡Hola!' i l'advocat ho revisa? Perquè volen posar demandes a programes com el meu, com el d'Ana Rosa, o a col·laboradors, fins i tot a la cadena. Me'ls conec! Si no, recorda't», ha comentat Belén Esteban, que opina que el que busca María José és aconseguir diners i que, com en altres entrevistes, va dir que no recordava res. Segons Belén, el que necessita és que una afirmi que recorda tot el que fet o dit durant el seu ingrés per poder interposar la demanda.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris