Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban podria revelar a 'Sábado Deluxe' com María José Campanario i Jesulín van intentar prendre-li Andreíta

María Patiño ja ha anunciat a 'Sálvame' que la dona de la seva exparella la va amenaçar de prendre-li la custòdia
Belén Esteban podria revelar com María José Campanario i Jesulín van intentar prendre-li Andreíta | Telecinco.
Belén Esteban tornarà al plató de 'Sábado Deluxe' el pròxim 9 de setembre, i l'expectació al voltant del que ha de dir sembla que augmenta a cada segon. Després de conèixer que la de San Blas revelaria una dada de María José Campanario que tindria molt a veure amb la suposada obsessió que té amb ella i que a més, podria tenir a la seva filla Andrea com a protagonista. María Patiño ha donat a conèixer un detall que podria ser precisament el que Esteban té pensat explicar al programa. I és que pel que sembla, l'agost de 2003 Belén Esteban va fer una trucada a un mitjà després de parlar amb María José Campanario, la qual li va dir: «Tinc mil motius per a prendre't la nena».

Aquesta revelació podria explicar per què María José fins i tot hauria arribat a guardar retalls d'algunes aparicions mediàtiques de 'la princesa del pueblo', ja que és possible que hagués tingut intenció d'utilitzar-los en la seva lluita per la custòdia d'Andreíta. En qualsevol cas, si la cosa és certa, tant María Patiño com l'equip de 'Sálvame' li haurien jugat una mala passada a la seva companya si aquesta fos precisament la informació que la de San Blas volia revelar en exclusiva en la seva pròxima entrevista, amb la qual torna a la feina després de passar unes setmanes de vacances en companyia de Miguel i la seva filla.

 

En qualsevol cas, el cert és que aquesta informació va ser revelada a 'Sálvame' i no ha deixat indiferent a ningú. «I després volem que Belén es porti bé amb Campanario!», exclamava Kiko Hernández, que no semblava creure's el que acabava d'escoltar. Mentrestant, Andreíta, curiosament, fa uns dies es canviava el nom dels seus perfils a les xarxes socials, i on abans es podia llegir 'Andrea Janeiro', ara es pot veure que es presenta com 'Andrea Esteban'.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris