Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban: «Estic a punt de fer-la molt grossa»

Ha parlat sobre la polèmica amb María José Campanario
Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

 

La tensió està pels núvols a 'Sálvame', després de fer-se pública de la trucada entre María José Campanario i Belén Esteban. Milers de crítiques van caure sobre «la princesa del poble», ja que aquesta trucada es va produir quan Campanario estava ingressada a la clínica de salut mental. De totes maneres, Belén està molt tranquil·la, ja que, segons ha dit, «no va explicar la trucada com va ser al 100%», sinó que «la va adornar el millor que vaig poder». Malgrat les seves paraules i la defensa que han fet part dels col·laboradors del programa, les crítiques colpegen amb força Belén, que està farta.

A l'últim programa de 'Sálvame', Esteban ha llançat una dura amenaça que ha aixecat tot tipus de rumors. Belén ha dit que no vol seguir perquè està a punt de fer-la molt grossa... «Ja està bé, si expliqués el que va passar, ens morim tots». L'avís de bomba ha estat llançat i estem segurs que, si la polèmica segueix com fins ara, Belén Esteban ho traurà tot i descarregarà tota la seva força contra els seus crítics. Haurem d'esperar per saber com acaba aquesta baralla.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris