ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Belén Esteban torna a 'Sábado Deluxe' per parlar sobre la situació de María José Campanario

La princesa del poble torna a la feina per la porta gran gràcies a les últimes informacions de l'odontòloga
Belén Esteban en una imatge d'arxiu | Telecinco

 

Compte enrere per a tornada de Belén Esteban a 'Sálvame', programa on a més de col·laborar, s'ha convertit en tota una protagonista. Després d'unes llargues vacances amb el seu futur marit Miguel, a la de Sant Blas li toca resignar-se i, com a molts, tornar a la feina. No obstant això, en aquesta ocasió, el retorn està resultant molt esperat: l'ingrés de María José Campanar en 'El Seranil' i la suposada obsessió que l'odontòloga té amb ella està fent parlar molt. Com no podia ser una altra forma, Belén Esteban també té alguna cosa que dir i, segons 'Look', ho farà amb magnificència, sent entrevistada a 'Sábado Deluxe' dissabte que ve, 3 de setembre.

I és que l'obsessió de la dona de Jesulín d'Ubrique amb la mare d'Andreíta seria tal que fins i tot guardaria en caixes de sabates retalls de premsa sobre Belén Esteban que de tant en tant se senti, suposadament, a mirar amb lupa. Un descobriment sobre el qual, al seu moment, la col·laboradora de 'Salva'm' no va voler fer massa declaracions sí que va reconèixer sentir una mica de «respecte i por» i que mai podria imaginar-se que estigués obsessionada amb ella. Pocs dies després, la de Sant Blas va revelar que tenia més informació sobre aquest tema i, com era d'esperar, va anunciar que la comunicaria a la seva tornada de les vacances.

 

No obstant això, durant la seva propera visita al 'Deluxe', la princesa del poble no parlarà sobre el viatge de la seva filla Andrea a Birmingham, on començarà els seus estudis universitaris. Abans de separar-se, mare i filla estan aprofitant tot el temps possible per estar juntes i donen bon compte d'això a través de les xarxes socials, on, per exemple, les hem pogut veure gaudint de la nit de Benidorm. Ara que queda poc perquè Andreíta posi rumb cap a una nova vida, l'Esteban afronta una nova etapa sense la companyia de la seva filla però amb molts bons moments per davant: a la seva celebrada volta al treball cal sumar-li els plans que té pensat dur a terme al costat de Miguel, com tenir un fill o passar per l'altar.

Comentaris