rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban, trista pel resultat del 'Belenazo' a 'Sálvame Deluxe'

Ho ha explicat María Patiño a 'Socialité'
María Patiño a 'Socialité' | Telecinco

 

«Belén no està feliç ni pletòrica després de l'entrevista d'ahir», comentava avui diumenge María Patiño a ‘Socialité’. Amb aquestes contundents paraules, la presentadora confirmava una conclusió que a pocs sorprèn: arran del pas de Belén Esteban per ‘Sábado Deluxe’, es va gestar tota una polèmica que, comprensiblement, ha afectat totes les parts implicades. En aquesta emissió Belén va parlar llargament de diversos temes, principalment de les últimes novetats respecte a l'obsessió de la Campanario i de l'intercanvi de trucades que es va produir entre les dues mentre es trobava de vacances. No obstant això, en explicar-ho, va iniciar una nova guerra: el mateix Kiko Matamoros, que acostuma a posicionar-se a favor seu, va reconèixer que no estava d'acord en com havia actuat. És més, poc després va abandonar el plató indignat. 

Al col·laborador no li va semblar adequat que Belén fes públiques les converses privades d'una persona que estava malalta. Ella mateixa va semblar mostrar-se reticent i compartir part d'aquestes inquietuds, en dir: «Jo tenia por d'explicar-ho, perquè com jo vaig tenir el problema que vaig tenir i va passar el que va passar... Jo el que vull és que María José es posi bé». No obstant això, també va recordar que estava dolguda per l'actitud de Jesulín, «Em va semblar fatal que Jesús em pengés el telèfon. A més, jo no tinc res a ocultar i explico el que vull i com vull», va asseverar.

 

Aquestes paraules van motivar l'empipament de Kiko, qui li va etzibar: «això no justifica el dany que li pots estar fent», cosa que va donar pas a una forta discussió entre tots dos. Tal com recull ‘Lecturas’, Patiño ha explicat que en conjunt la situació li va deixar un mal sabor de boca a Belén. De fet, va continuar explicant que «ella va callar moltes coses, tons de veu, que sí podien haver ferit la sensibilitat de María José Campanario». Amb tot, l'especialista en crítica televisiva Diana Aller, va postil·lar: «Per primera vegada en la carrera televisiva de Belén Esteban, el públic s'ha posicionat en contra seva».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris