rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Belén Esteban truca en directe a 'El programa de AR' per disculpar-se amb la seva filla i aclarir el que es diu sobre ella

La col·laboradora ha admès que «Andrea m'ha retret que parlés d'ella»
Imatge d'Andrea Janeiro i Belén Esteban. | Europa Press

 

Belén Esteban va sorprendre a tothom després d'entrar en directe a 'El programa de Ana Rosa' a través d'una trucada, tal com explica 'Lecturas'. La col·laboradora va trucar per aclarir les últimes informacions que deixaven en dubte el que ella sempre ha sostingut, que la relació entre la seva filla Andrea i el seu pare Jesulín, és nul·la. Després de la filtració dels missatges de WhatsApp amb Andrea que va publicar la mateixa María José Campanario, moltes persones es pensaven que la relació entre Andrea i la família Janeiro era idíl·lica, però en veritat no és així. La col·laboradora de televisió sosté que l'ha molestat que, a part d'utilitzar a la seva filla, es reveli un detall molt personal com la nota que va treure la jove a la Selectivitat.

Esteban ha destacat que aquestes converses són anecdòtiques, ja que, Jesús sap molt poc de la vida d'Andrea: «La meva filla no té contacte amb el seu pare però per descomptat que l'estima. María José està utilitzant a la nena. Vol donar a entendre que té una bona relació amb ella però no la tenen. Tant de bo». Durant la seva aparició, també ha volgut destacar que Andrea segueix sense voler fer-se famosa i prefereix mantenir-se allunyada de tots els focus mediàtics.

 

A més, Belén ha admès que la seva filla li ha retret que parlés tant d'ella a la televisió i per això mateix, ha volgut demanar perdó a la seva filla de forma pública davant de tots: «He tingut jo la culpa? Sí, però jo haig de respectar el que la meva filla vol, i si ella no vol que es parli d'ella no cal fer-ho. Jo lamento haver parlat tant de la nena. Ella m'ho ha retret, i ho he acceptat».

Finalment, abans de posar punt final a la seva trucada, Belén ha cridat l'atenció a Alessandro Lequio i li ha dirigit les següents paraules: «Jo ho vaig passar molt malament amb el procés de Toño. Per tu serà un xou, però per mi és la meva vida. El que sí que m'agradaria demanar-te és que no parlis de Miguel. D'ell has dit que és un mantingut, que volia ser el meu representant, que jo era una marioneta... De mi pots dir el que vulguis, però d'ell no. El meu xicot no viu d'això, igual que la teva dona, a la qual jo respecto moltíssim». Veurem si quan tornin a veure's les cares en plató, Lequio replicarà aquestes paraules de Belén.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris