rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Bertín Osborne plora després d'escoltar una cançó de Niña Pastori a 'Mi casa es la tuya'

El presentador ha explicat que el tema li va portar records molt especials de la seva joventut a Jerez
Bertín Osbone va plorar després de sentir Niña Pastori cantant. | Mediaset

 

El nou programa de 'Mi casa es la tuya' que aquesta nit, 12 de setembre, emetrà Mediaset es presenta com un dels moments més emotius de Bertín Osborne, qui es va posar a plorar mentre sentia Niña Pastori cantant. El presentador, que va anar a Cadis per rodar l'entrevista a casa d'Antonio Carmona, no va poder contenir l'emoció quan va sentir l'artista interpretar la cançó «Cai», tema que sembla que va aflorar sentiments molt profunds de Bertín, que fins i tot va haver d'absentar-se un moment de la reunió per l'emoció. Encara que l'entrevista anava dirigida a Carmona, va comptar amb la visita de la cantant i també de l'actor Imanol Arias. 

 

«No sabia que al meu pare l'emocionava aquesta cançó. Vaig assabentar-me'n quan vaig veure la promoció i li vaig trucar. Em va explicar que aquesta cançó li portava molt bons records de la seva etapa de joventut a Jerez. Quan la va sentir no va poder reprimir les llàgrimes perquè també li va recordar a la meva mare Sandra», va revelar la seva filla, Eugenia Osborne, per a 'Look'. «Quan se't desborden els sentiments no pots posar-hi remei», va explicar, reconeixent que veure el seu pare plorant a la televisió no és una cosa habitual i que per això s'ha convertit en un dels principals reclams per promocionar aquest nou episodi de 'Mi casa es la tuya'. 

 

Bertín Osborne durant l'entrevista a Antonio Carmona a 'Mi casa es la tuya' | Mediaset

 

Tal com recorda el portal, Bertín i Sandra estaven casats i fruit de la seva relació van néixer les seves tres filles (Eugenia, Alejandra i Claudia) i un fill, Christian, que va morir per problemes hepàtics just quan va néixer. Després de diversos anys de matrimoni, la parella va decidir continuar per camins separats i més tard, el presentador va confessar que li havia estat infidel i que li va demanar perdó «no una vegada, sinó mil». Amb 51 anys, Sandra va morir a Sevilla víctima d'una greu malaltia que patia des de feia temps. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris