rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Bigote Arrocet assegura que la seva relació amb María Teresa Campos «està perfecta»

També ha confirmat que la seva recuperació va molt bé

 

Després del pas per ‘Supervivientes’ i les llargues setmanes que han estat separats, amb tots els problemes que s'han generat durant la seva absència, Bigote Arrocet i María Teresa Campos van decidir que aquest estiu el volien passar més separats que de costum. L'exconcursant va decidir viatjar a Grècia per visitar al seu primer net, que va néixer fruit de la relació del seu fill Maximiliano amb la seva parella Natalia. Ara bé, sembla que la presentadora hauria preferit no acompanyar-lo, assegurant que «hi havia molts quilòmetres» i veient-se incapaç d'afrontar aquesta el viatge. No obstant això, amb el final de les vacances d'estiu, la relació de Bigote i María Teresa torna a ser la mateixa de sempre. Així ho ha explicat Arrocet en una entrevista en directe a ‘El programa de Ana Rosa’. L'humorista ha assegurat que la seva relació amb Campos «és perfecta». 

També ha aprofitat per aclarir que des que la presentadora va patir un ictus cerebral, la seva recuperació ha estat molt bona: «Li han baixat la medicació i ja només ha de prendre una pastilla». No obstant això, també ha revelat que ella «sempre està preocupada per alguna cosa i intentant estar ocupada». Ana Rosa Quintana ha aprofitat l'entrevista per preguntar-li a Arrocet com va reaccionar en assabentar-se de l'hospitalització de María Teresa i la seva decisió de no dir-li res al programa. 

 

«Vaig entendre la decisió, va fer bé. Me'n recordo que quan vaig arribar em va dir que l'endemà parlaríem i vam parlar de moltes coses. L'endemà m'ho va explicar tot», ha confessat l'humorista. Sobre la polèmica generada sobre el suposat conflicte amb Terelu Campos i Carmen Borrego, ha assegurat que no hi ha cap problema i que elles veuen que la seva mare és molt feliç gràcies a ell.