rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Bigote Arrocet haurà d'enfrontar moltes polèmiques quan torni de 'Supervivientes'

Mentre està concursant, la tensió no deixa d'augmentar als platós de Telecinco
Bigote a la gala de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Amb la seva tornada de 'Supervivientes', Bigote Arrocet s'haurà d'enfrontar a tensos debats sobre la seva actitud al concurs, i les polèmiques que han anat creixent al seu voltant. Mentre molts espectadors critiquen el seu comportament per «no fer res», sembla que tampoc troba massa suport dins la seva pròpia família. Precisament és això el que l'ha convertit en un dels protagonistes d'aquesta edició als debats. La seva relació sentimental amb María Teresa Campos, tenint en compte que ella no volia que participés en el 'reality', també pot veure's afectada. De fet, Terelu va explicar que l'oposició de la seva mare és perquè volia evitar tota la repercussió mediàtica que podia tenir l'assumpte, sent la parella d'una de les presentadores de televisió més conegudes del nostre país.

D'altra banda, tal com recull ‘ESdiario’, Terelu no amaga que Arrocet no és sant de la seva devoció, i assegura que tindrà una dura conversa amb ell quan torni, després de veure unes fotografies amb poses molt poc ortodoxes amb la seva amiga, Gemma. Carmen Borrego tampoc es mostra massa encantada amb l'actitud de la parella de María Teresa, i tot indica que també té una conversa pendent amb Arrocet.

 

Sobre els fills de l'humorista, les notícies tampoc són gaire bones i, quan torni d'Hondures, haurà d'enfrontar la gran polèmica entre Alexis, Gabriela i Estefanía. Des que es va conèixer que Gabriela va necessitar l'ajuda d'un psicòleg per la difícil relació amb el seu pare, les coses estan més que tenses, i l'humorista es va enfadar molt que això s'hagi fet públic. A més, Alexis no li perdona que li hagi negat l'oportunitat d'anar a la televisió, amb l'excusa de defensar-lo en els debats, ja que Bigote va decidir que qui donaria la cara per ell seria la seva amiga, Silvia Tortosa.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris