Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Blanca Miró utilitza salsa de tomàquet com a ingredient en la seva mascareta pel cabell per mantenir el ros

L'efectivitat es deu al fet que els pigments vermells del tomàquet anul·len els blaus del clor i l'aigua marina

 

 

Com expliquen molts especialistes, l'estrès, el canvi de clima i el constant moviment de l'estiu poden ser causa d'afectacions diverses al cabell, sobretot, en aquells de color ros. El clor de les piscines i la sal marina són els responsables principals, i poden fer malbé el cabell fent que adquireixi colors verdosos. No obstant això, la 'it girl' catalana Blanca Miró, assegura tenir un ingredient infal·lible per tal d'evitar-ho. En concret, Miró fa ús de la salsa de tomàquet Solís, que empra com a mascareta pel cabell. La seva tècnica és simple: quan comença a posar-se-li verd, s'impregna el cabell amb la salsa per revertir els efectes i aconseguir un to molt més brillant i saludable. Segons les seves pròpies explicacions, recollides per 'La Vanguardia', «És important que quedi el pèl ben cobert, de l'arrel a les puntes». El truc és deixar actuar la mascareta durant 10-15 minuts permetent que els pigments vermells neutralitzin els blaus propis de l'aigua amb clor.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris