rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Blanca Suárez confessa que li agradaria formar una família

L'actriu ha reconegut que malgrat que li agradaria, encara no és el moment perquè està immersa en els seus projectes professionals
L'actriu Blanca Suárez | Instagram

 

L'actriu Blanca Suárez ha tornat a la feina després de gaudir d'unes idíl·liques vacances d'estiu a Àsia i ho ha fet presentant els últims productes de la firma Germaine de Capuccini, un esdeveniment que ha aprofitat per parlar dels seus nous projectes professionals i personals. Així, encara amb ressaca després del seu periple estiuenc, en el qual ha visitat llocs com Tailàndia o Xina al costat de la seva parella, l'actriu ha confessat que li agradaria formar una família, encara que reconeix que encara no és el moment. «Vull formar una família, però el moment és el que marca la vida. Les coses vénen al seu temps», va confessar a '¡Qué me dices!'.

I és que encara que de moment Blanca està centrada en els seus nous projectes, ella, Joel i les mascotes de tots dos ja han format una família nombrosa. Després de marxar a viure junts, Joel i Blanca van adoptar a dos gatets, Tapón i Pelusa, que es van unir a Pistacho, el gos de l'actriu, i a Aquiles, Fara i Troya, els tres gossos de Joel. Sis companys als quals l'actriu adora i considera uns membres més de la família. «M'aporten molt i els cuido fent malabars. Quan per horaris no puc, persones properes s'ocupen d'ells», va comentar.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris