rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Bon Preu crearà 1.300 nous llocs de treball fins a finals de 2019 per cobrir una inversió de 200 milions d'euros

La plantilla passarà de 6.100 empleats a 7.400, aproximadament
 
Façana d'un supermercat BonPreu | Cedida

 

Bon Preu, l'empresa catalana que gestiona els supermercats BonPreu i Esclat, té previst realitzar una important inversió de cara als exercicis 2018 i 2019 de 200 milions d'euros, el que permetrà contractar els serveis de 1.300 persones al grup empresarial. En total, s'obriran 27 nous establiments i es reformaran els existents, a més de la construcció d'una nova seu corporativa a Osona. D'aquesta manera, la plantilla passarà de 6.100 empleats a aproximadament 7.400, una xifra que es preveu assolir al tancament de l'exercici de 2019, quan acabi el termini de la inversió prevista. Segons informa el grup en un comunicat de premsa, Bon Preu compta amb 216 establiments: 123 supermercats Bonpreu, 47 hipermercats Esclat, 6 punts de recollida de compra en línia i 43 benzineres EsclatOil. L'empresa catalana busca «consolidar la seva política comercial de proximitat i complicitat amb el territori». D'altra banda, en el comunicat s'informa que aquests mesos de setembre i octubre estan sent especialment actius pel que fa al consum, especialment en la secció de frescos.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris