rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La bossa de Mango que imita les fundes de càmera de Valentino

Comercialitzen un model basat en el de la firma italiana, valorat en 1.450 euros, per només 25,99 euros
Un establiment de Mango | Cedida

 

Per fi han arribat les rebaixes d'hivern. Una vegada superades les festes de Nadal i passats tots els compromisos de compra de regals per la família i els amics, comença l'etapa per pensar en nosaltres mateixos. Per això, les botigues han començat una temporada intensa en la qual descompten el preu dels seus productes, els quals es poden arribar a reduir fins a un 50%, tota una ganga pels amants de les compres. 

 

A més, hi ha una altra gran tendència que s'ha anat ampliant en els últims anys: l'aparició de models que imiten a les grans marques comercials: Gucci i Balenciaga són algunes de les firmes més desitjades entre els apassionats d'aquest món, encara que enguany, Valentino ha presentat diversos dissenys que faran patir més d'una targeta de crèdit. El problema és que aquests noms no estan a l'abast de tothom, pel que les companyies 'low cost' no han perdut el temps i han trobat la manera d'oferir productes similars a un preu accesible. 

'Rockstud', la bossa de Valentino que ofereix Mango

Mango ha estat una de les marques que s'ha aventurat a oferir un disseny d'imitació d'una gran companyia. Es tracta, precisament, d'una funda de càmera comercialitzada per Valentino, la qual ofereix sota el nom de 'Rockstud'. La firma espanyola s'ha inspirat en aquest model per fabricar una bossa de mà, la qual s'espera que es converteixi en una de les sensacions d'aquesta temporada.

Valentino va presentar la funda de càmera 'Rockstud' | Imagen: web Valentino.

 Si bé els models compten amb una gran similitud, l'enorme diferència entre ells els trobem a l'hora d'observar els preus. La marca italiana ofereix la seva bossa de 1.450 euros, una xifra que per molts semblarà desorbitada. Per la seva part, Mango presenta un accessori pràcticament igual per un preu molt més reduït: 25,99 euros, tota una ganga per poder gaudir d'una peça tan desitjada.

 

A més, la marca de roba 'low cost' també ofereix diferents models de la mateixa versió de la 'Rockstud', la qual es podrà trobar en diferents colors, com són el negre, el verd i el vermell. De moment, aquest accessori es considera de la nova temporada, pel que no està inclòs a la secció de rebaixes. No obstant això, és possible que, en les pròximes setmanes, es pugui adquirir per un preu encara més baix.

Imatge de la bossa de Mango, inspirada en la 'Rockstud' | Imagen: web Mango.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris