Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les botes de 745 euros de YSL que podràs trobar a Primark por només 20

Són pràcticament iguals als originals, de color daurat, taló mitjà, i amb una banda elàstica de color negre en els laterals
El Primark de la Gran Vía de Madrid | Catalunyadiari.com

 

Primark segueix collint èxits amb els seus dissenys, sobretot aquells que copien a la perfecció dissenys molt exclusius de grans marques del món del luxe. Recentment, la marca ‘low-cost’ ha posat a la venda una bossa inspirada clarament en un altre de Guccii que podia aconseguir els 6.000 euros.

 

Aquesta vegada, Primark ha posat la seva mirada en Saint Laurent per crear unes sabates ideals per combinar amb qualsevol estilisme aquest hivern. El seu color els fa un veritable objecte de desig, i el seu disseny les converteix en el calçat més còmode per vestir tant en el dia a dia, com per a festes i sopars de nit.

 

La bota daurada

Es tracta d'una bota de color daurat de taló mitjà amb una tira elàstica de color negre a contrast en els laterals que ha dissenyat Saint Laurent per a aquesta tardor-hivern. A la seva pàgina web apareix el preu de la seva versió en negre, concretament costa 745 euros, encara que en altres tendes ‘online’ sí que es troba la versió en daurat.

Les botes daurades de Saint Laurent vs el model 'low-cost' de Primark | Catalunyadiari.com

 

Primark, per la seva banda, sap molt bé com adaptar aquests dissenys i aconseguir que arrasin en les seves tendes. Igual que altres models de botes molt semblants, el preu de la versió ‘low-cost’ serà veritablement barat

 

A la pàgina web anglesa es pot trobar en model per unes 14 lliures, la qual cosa equival a uns 16 euros, No obstant això, el més probable és que a Espanya aquest botí acabi venent-se per uns 19 o 21 euros.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris