Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les botes del moment que totes les influencers porten de la marca Dr. Martens

Durant el 2017 i ara a inicis de 2018, les botes Dr. Martens han ressorgit amb molta força i són el calçat més vestit en innombrables comptes d'Instagram

 

Les xarxes socials s'han convertit en el millor aparador per veure quines són i seran les tendències en moda. Per això, no és d'estranyar que les botes Dr. Martens estiguin a la majora de comptes d'Instagram. Aquest calçat sempre ha estat tot un clàssic i, amb el pas dels anys, es va tornant a posar d'actualitat. Aquestes han estat durant anys, les botes representatives de la subcultura com el grunge, el punk i els skinheads, que les han convertit en el seu signe d'identitat.

 

Ara, doncs, les Dr.Martens són, sense dubte, les sabates que s'han de tenir al alrmari, ja que, a més d'estar de moda, combinen amb tot. La patent es va dissenyar en 1960, però en la Segona Guerra Mundial, els soldats ja vestien aquest tipus de botes, molt dures i resistents. Anys després es convertirien en símbol de rebel·lia per molts joves anglesos i de tot el món.

 

Martin Roach, l'escriptor que va dedicar un llibre a aquest calçat concret, explicava a 'La vanguardia': «Durant anys, la funció de les Dr. Martens va ser que la classe obrera tingués accés a unes sabates de qualitat que resistissin qualsevol cosa i que no haguessin de reemplaçar-se a mitjà termini: policies, bombers, paletes o fusters van començar a portar les Martens per aquest motiu»

 

El ressorgir de les Dr. Martens

Durant el 2017 i ara els inicis de 2018, aquestes botes han ressorgit amb molta força i són el caçat escollit per moltes influencers pel dia a dia. Algunes de les models més famoses han optat per aquesta opció en moltes ocasions, entre aquestes destaquen algunes com Gigi Hadid o Chiara Ferragni.

 

A més, les botes Dr.Martes tenen diverses versions i n'hi ha que opten per les més clàssiques de color negre, tot i que també hi ha altres colors de tonalitats fosques. Altres opcions són les arriscades botes de color blanc o les que tenen una plataforma XXL. I les que el important és: portar Dr.Martens és estar a la moda.

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris