Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La brigada municipal de Santa Margarida i els Monjos esborra un mural a favor del referèndum

L'Assemblea Territorial de la CUP del Penedès ho ha difós a través de Twitter

 

Des que l'Estat va advertir els alcaldes i els cossos de seguretat de fer complir la llei i evitar qualsevol acte a favor del referèndum, ja s'han produït diversos casos on la policia ha intervingut en actes i esdeveniments relacionats amb l'1-O. L'Assemblea Territorial de la CUP del Penedès, Garraf i Anoia, ha difós a través de Twitter aquest dilluns, 18 de setembre, una fotografia on es podia veure com un treballador de la brigada municipal esborrava amb pintura un mural a favor del referèndum a Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès. «Als Monjos, la Brigada Municipal ha esborrat un mural a favor del referèndum d'una paret particular», escrivien al tuit, mentre demanaven que se'n fes difusió. Mentrestant, diversos usuaris de Twitter s'han fet ressò del tuit i han volgut manifestar la seva opinió davant l'actuació de l'Ajuntament. Molts usuaris han comentat amb ironia que també havien de pintar casa seva o bé que si utilitzar fons públics per pintar una paret particular no era malversació de fons. 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris