rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

L'incendi de la Ribera d'Ebre ja afecta més de 2.500 hectàrees de terreny forestal

Buenafuente: «Orgullós de les meves companyes i recolzant-les en totes les seves reivindicacions»

El presentador reusenc no ha dubtat en sumar-se a la jornada reivindicativa del 8-M
Andreu Buenafuente, a 'Late Motiv' | El Terrat

 

Andreu Buenafuente no passa mai inadvertit. L’humorista de Reus però resident actualment a Madrid, acostuma a saltar a la palestra per les seves ocurrències humorístiques o pels missatges encoberts que deixa anar programa rere programa.

 

Buenafuente, però, ha optat per canviar les tornes i homenatjar avui les seves companyes a ‘Late Motiv’. En motiu de la vaga feminista del ‘8-M’ —on fins a 5’3 milions de dones han optat per fer efectiu el seguiment de l’aturada laboral—, l’humorista s’ha servit de Twitter per explicar: «Orgullós de les meves companyes de ‘Late Motiv’ i donant suport a totes les seves reivindicacions».

 

Així mateix, l’humorista català ha volgut apuntalar el seu missatge amb una imatge on mostra la vintena de dones que treballen al seu programa de ‘Movistar #0’.

 

El seu amic Francino, també a favor

Tampoc s’ha arronsat el seu company, amic i homòleg Carles Francino. Qui va coincidir amb Buenafuente en la seva etapa a ‘Ràdio Reus’ —quan ambdós donaven els primers passos en el món de la comunicació— també ha volgut mostrar tota la seva solidaritat amb la jornada de la vaga feminista.

 

El periodista de ‘La Ventana’ de la Cadena SER, no s’ha quedat enrere i ha explicat aquest matí que estava «nerviós» perquè creia que «avui passarà quelcom especial» i que «obrirà una nova pàgina a la història».

«És possible que tots aquells que avui denigren aquesta jornada de protesta amb l'argument que es vol enfrontar a dones i homes, ja els hagi caigut la cara de vergonya», ha relatat el periodista català.

 

Buenafuente arrasa a Twitter

Han estat molts els qui no han dubtat en aplaudir el missatge de Buenafuente. Twitter s’ha bolcat des de primera hora del matí amb el presentador de ‘Movistar #0’ i han agraït a aquest que oferís cobertura a una jornada tan transcendental per la figura femenina.

 

Aquests, de fet, han estat alguns dels missatges a favor de les paraules del presentador reusenc. 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris