rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Bustamante podria haver presentat un informe mèdic fals per cancel·lar un concert

Sanitat està investigant si la faringoamigdalitis, la febre i l'afonia que van li van impedir cantar a Valladolid eren de veritat

 

David Bustamante va anul·lar el seu concert a Laguna de Duero | CatalunyaDiari.cat

 

Segons informa 'Llibertat Digital', és possible que el concert que David Bustamante va suspendre diumenge passat, 2 de setembre, a Laguna de Duero, a Valladolid, s'anul·lés sota pretextos falsos. El cantant va haver d'acudir al servei d'urgències de l'Hospital Clínic de Valladolid on li va ser diagnosticada una faringoamigdalitis aguda que, juntament amb la febre i l'afonia, l'incapacitaven per exercir correctament la seva feina. Per justificar l'anul·lació del concert tant el cantant com l'empresa organitzadora van adjuntar l'informe mèdic i les seves pertinents indicacions. No obstant això, algunes fonts de la Conselleria de Sanitat de la Junta de Castella i Lleó estan investigant la legitimitat del document, sota la sospita de ser fals.

 

 

I és que, segons sembla, a la Conselleria no li consta aquesta visita a Urgències, raó per la qual ha iniciat una investigació interna. El regidor de Festes de l'Ajuntament del municipi, Héctor González, ha anunciat que, ja que desconeix si és cert o no, contactarà amb l'empresa promotora i intentarà aclarir els fets. En cas de confirmar-se, les motivacions serien tot un misteri, encara que són molts els que especulen que podria ser a causa del fet que Bustamante no va aconseguir vendre la suficient quantitat d'entrades per a rendibilitzar l'espectacle.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris