Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Bustamante podria haver presentat un informe mèdic fals per cancel·lar un concert

Sanitat està investigant si la faringoamigdalitis, la febre i l'afonia que van li van impedir cantar a Valladolid eren de veritat

 

David Bustamante va anul·lar el seu concert a Laguna de Duero | CatalunyaDiari.cat

 

Segons informa 'Llibertat Digital', és possible que el concert que David Bustamante va suspendre diumenge passat, 2 de setembre, a Laguna de Duero, a Valladolid, s'anul·lés sota pretextos falsos. El cantant va haver d'acudir al servei d'urgències de l'Hospital Clínic de Valladolid on li va ser diagnosticada una faringoamigdalitis aguda que, juntament amb la febre i l'afonia, l'incapacitaven per exercir correctament la seva feina. Per justificar l'anul·lació del concert tant el cantant com l'empresa organitzadora van adjuntar l'informe mèdic i les seves pertinents indicacions. No obstant això, algunes fonts de la Conselleria de Sanitat de la Junta de Castella i Lleó estan investigant la legitimitat del document, sota la sospita de ser fals.

 

 

I és que, segons sembla, a la Conselleria no li consta aquesta visita a Urgències, raó per la qual ha iniciat una investigació interna. El regidor de Festes de l'Ajuntament del municipi, Héctor González, ha anunciat que, ja que desconeix si és cert o no, contactarà amb l'empresa promotora i intentarà aclarir els fets. En cas de confirmar-se, les motivacions serien tot un misteri, encara que són molts els que especulen que podria ser a causa del fet que Bustamante no va aconseguir vendre la suficient quantitat d'entrades per a rendibilitzar l'espectacle.