Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cacaolat es prepara per llançar un nou producte que substituirà la llet de vaca per la llet vegetal

Amb aquesta innovació l'empresa xocolatera pretén seguir la nova moda vegana i fer créixer les seves vendes
Unes quantes botelles de Cacaolat. | Cedida

 

La marca de batuts Cacaolat es prepara per llançar una nova beguda al supermercat. Després de les últimes innovacions com ara el Cacaolat 0% de sucres, una versió infantil del mateix producte sota el nom de Cacaolat Upp i el Cacaolat Mocca, amb cafè, ara la marca s’ha volgut involucrar amb la nova tendència vegana i es troba elaborant el nou Cacacolat Veggie que deixarà de banda la llet de vaca per a incorporar llets vegetals. Tanmateix, de moment, encara no es coneixen els detalls de la nova beguda, ni tan sols si es tractarà de llet de soja o d’ametlles. Tot i així, el que sí que és ben sabut és que les tradicionals empreses lleteres deixaran de gestionar la marca en aquest nou producte. Això trenca amb la rutina dels últims 80 anys, ja que des de la seva creació, el 1931, fins que va ser venuda a l’empresa Damm i a l'embotelladora de Coca-cola han estat les empreses lleteres les que han col·laborat amb els batuts xocolaters. Per la seva part, Cacaolat Veggie ja va ser introduït al registre de marques el passat 29 de juny el que assegura que, encara que no es conegui la data de posada en venda, la nova idea tira efectivament endavant.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris