rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

La cadena catalana de menjar ràpid, Nostrum, cobrarà als seus clients per seure a la taula

Els clients que vulguin menjar al local hauran de pagar un «extra» en concepte de «safata, coberts, tovallons i oli»
Imatge de la façana dun establiment de Nostrum a Barcelona | Nostrum

 

La cadena catalana 'low-cost', Nostrum, amb quasi 130 locals entre Espanya i França, cobrarà entre 30 i 50 cèntims a tots aquells clients que vulguin menjar a dins del local, segons han informat fonts de l'empresa. Un «extra» que inclourà la «safata, els coberts, el got, les tovalloles i l'oli».

 

Segons publica el portal 'Economia Digital', Nostrum aplicarà aquest impost segons la classe de restaurant. En els més antics, el cost serà de 30 cèntims, ja que els coberts que s'ofereixen són de plàstic i els aliments se serveixen en una safata amb les clàssiques estovalles de paper. En canvi, en aquells locals en què es va aplicar una renovació d'imatge, el tribut per seure a les taules serà de 50 cèntims, ja que els coberts són de metall i els plats de porcellana. 

Una pràctica il·legal

Fonts de l'associació de consumidors Facua, denuncien aquesta pràctica de la cadena 'low-cost' i asseguren que cobrar pels coberts és «tan il·legal com que et sumessin una quantitat addicional per netejar la taula o ficar les estovalles». L'única opció viable que planteja l'associació és que paguin els coberts «només aquells clients que volguessin emportar-se'ls a casa». 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris