Un home gran amb barba blanca i gorra somriu i aixeca els punys en senyal de victòria davant d'una sucursal de CaixaBank.

CaixaBank dona una gran alegria a milers de clients: és la novetat més esperada

L'entitat bancària ha decidit reforçar i apostar per la inclusió financera, i ho reafirma amb la seva darrera notícia

CaixaBank ha tornat a sorprendre milers de clients amb una iniciativa que posa al centre de les seves prioritats la inclusió financera. En un esforç per acostar la banca a tots els racons de Catalunya, especialment a aquelles localitats més aïllades, l'entitat ha engegat un servei d'oficines mòbils innovador.

La setmana passada, CaixaBank, juntament amb la Generalitat, va començar el recorregut de tres oficines mòbils per 119 municipis de la província de Lleida. L'objectiu: garantir que cap localitat no es quedi sense accés als serveis bancaris essencials.

Un camió negre i blau de CaixaBank circula per un camí rural amb muntanyes al fons.
CaixaBank va començar el recorregut de tres oficines mòbils per 119 municipis de la província de Lleida | YouTube, CaixaBank

CaixaBank té la inclusió financera com a prioritat

Aquest servei, que es desplegarà a diverses comarques de Lleida com Segrià, La Noguera o l'Alt Urgell, porta la banca on més es necessita. A través d'aquestes oficines mòbils, CaixaBank arriba a una població que en molts casos no té oficines tradicionals. Un total de 42.000 habitants de localitats rurals se'n veuran beneficiats per aquest servei que recorrerà més de 3.700 quilòmetres al mes.

Amb el lema Cap municipi sense servei bancari, l'entitat reforça el seu compromís amb la inclusió financera. Així proporcionant als usuaris la possibilitat de realitzar operacions bàsiques com ara retirar efectiu, fer ingressos o pagar rebuts.

El servei no està dirigit només als clients de CaixaBank, sinó també als que no són usuaris de l'entitat. L'arribada d'aquestes oficines mòbils és una resposta directa a la manca d'accés a oficines bancàries en moltes zones rurals, un fet que afecta sobretot la gent més gran.

De fet, un 70% dels usuaris de les oficines mòbils tenen més de 65 anys. Una característica que destaca l'esforç de CaixaBank per donar suport al col·lectiu sènior, una de les franges més vulnerables d'edat.

Persones pujant a un autobús doficina mòbil de CaixaBank.
El servei no només està adreçat als clients de CaixaBank | YouTube, CaixaBank

La novetat arriba en un moment clau, perquè les rutes noves que s'incorporen a les comarques de Lleida formen part d'un projecte molt més gran. I és que el pla de CaixaBank inclou 1.000 localitats de tot Catalunya.

Aquest servei, que CaixaBank ja ofereix a altres províncies espanyoles, té com a objectiu garantir que els residents a petits municipis puguin continuar efectuant les seves operacions bancàries de manera còmoda i segura. Sense necessitat de desplaçar grans distàncies.

Recentment, es va fer la presentació del servei a les localitats de Montornès de Segarra i Peramola. Allí es va destacar la importància d'aquesta mesura per a les zones amb economies dependents de l'agricultura i la ramaderia, sectors clau en aquestes regions.

Servicio Oficinas Móviles CaixaBank

Geremí Camí, director de Banca d'Institucions a Lleida, va remarcar la importància que aquests municipis puguin retenir població mitjançant l'accés a serveis financers de qualitat. I és que considera que són imprescindibles per al desenvolupament local.

En paraules de Josep Ramon Fontanet, director comercial de CaixaBank a Lleida i Tarragona, el servei compta amb un alt nivell d'atenció i qualitat. I tot gràcies a l'experiència adquirida a altres províncies.

No hi ha dubte que CaixaBank es continua consolidant com un referent en la inclusió financera. I això és només un pas més en el seu compromís per facilitar la vida als seus clients i garantir l'accés a la banca sense importar la ubicació. L'entitat bancària continua apostant per la proximitat, la innovació i la inclusió, i aconsegueix que fins i tot els pobles més petits tinguin accés a una gran varietat de serveis.