rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CaixaBank decideix traslladar la seva seu social a València

L'entitat bancària va assegurar que en tot moment «vetlla per l'interès dels seus clients, accionistes i treballadors»
La seu de CaixaBank | CatalunyaDiari.cat

 

Les conseqüències d'una hipotètica declaració d'independència per part de la Generalitat no només podrien ser polítiques. 'VozPopuli' s'ha fet ressò de les informacions de 'Servimedia',  que asseguren que l'entitat bancària va enviar un comunicat als seus treballadors on va deixar entreveure que podria traslladar la seva seu fora de Catalunya, cosa que s'acaba de confirmar. «L'únic objectiu que persegueix l'entitat és el de protegir en tot moment els interessos dels seus clients, accionistes i empleats, garantint la integritat dels dipòsits. És important comunicar als nostres clients el compromís en la defensa dels seus interessos», va assegurar CaixaBank mitjançant un comunicat. 

Ara, CaixaBank ha acordat aquesta tarda que dona «llum verda» al canvi que formalitza el trasllat de la seva seu social. Segons 'El País', l'entitat bancària ha acceptat traslladar-la de Barcelona a València. La decisió de canviar la seva seu social a València ha estat sorprenent, ja que en un principi la preferida era Palma. CaixaBank ha fet efectiu el trasllat després que el govern espanyol aprovés en el Consell de Ministres un decret que facilitava el canvi exprés de seu només amb la decisió del consell, sense necessitat de convocar una junta d'accionistes.

 

Aquest és el comunicat oficial de l'entitat bancària: «CaixaBank fa públic que, sent la prioritat de tota entitat financera la protecció dels seus clients, accionistes i empleats, i amb l'objectiu de salvaguardar plenament la seguretat jurídica i regulatòria consubstancial a l'exercici de la seva activitat, el Consell d'Administració ha decidit, per unanimitat, davant l'actual situació política i social a Catalunya: adoptar les mesures que siguin necessàries per traslladar el domicili social al carrer Pintor Sorolla, 2-4, de València».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris