rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cajamar llança la campanya 'Ara o mai', amb rebaixes de fins al 40% en immobles

Els pisos es venen per una mitjana aproximada de 100.000 euros, encara que els hi ha de tots els tipus i diversos preus
Foto d'arxiu de Cajamar | Cedida

 

Les caixes rurals del Grup Cooperatiu Cajamar han llançat una campanya, denominada 'Ara o Mai', que agrupa una selecció de més de 4.000 immobles de tot l'Estat amb descomptes de fins al 40%. En concret a Catalunya, s'ofertaran 120 pisos que estaran disponibles fins al pròxim 31 de desembre. Aquests es distribueixen per tot el territori català, tant en enclavaments de costa i petits municipis de l'interior, com en grans capitals i ciutats dormitori. 

Com informa l'entitat, 80 dels 120 immobles oferts se situen a Tarragona, 14 a Barcelona, 3 a Girona i 3 a Lleida. Els interessats disposen d'informació addicional sobre les característiques bàsiques dels immobles a les pàgines web de Cajamar i Haya Real Estate. De mitjana els pisos ronden els 100.000 euros, encara que poden trobar-se grans descomptes i, fins i tot, habitatges que costin menys de 10.000. A més, cal destacar que l'oferta de Cajamar també inclou garatges i trasters, amb considerables descomptes.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris