rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El calendari laboral del 2018: un any carregat de dies festius

El calendari inclou un total de 15 festius
El calendari del 2018 ja es pot consultar | Cedida

 

El 2018 arriba carregat de dies festius. El calendari laboral de l'any nou, de fet, inclou 15 dies de festa, dos dels quals els escolliran els ajuntaments. Així mateix, la majoria de jornades festives cauran en dimarts i dijous, mentre que només dos festius se celebraran dissabte.

 

El calendari, aprovat pel govern i els agents socials, inclou els típics dies de Nadal, Setmana Santa, el pont de la Puríssima, el 15 d'agost i l'Onze de Setembre. D'altra banda, aquest també té en compte el 12 d'octubre, dia de la Hispanitat.

 

  

  

 

 

Un altre dels fets més rellevants és que la Setmana Santa arribarà més aviat que aquest any. Aquesta se celebrarà just a finals de març. A més a més, Sant Joan no apareix al calendari perquè el 23 de juny serà diumenge i Sant Jordi, que no acostuma a ser una jornada festiva laboralment, caurà en dilluns.

 

Sense macropont al desembre

El dia de la constitució, 6 de desembre, caurà en dijous. Per tant, el dia de la Immaculada serà dissabte, 8 de desembre, i la festivitat xocarà amb el dissabte.

 

Així doncs, tot i que l'any 2018 ve carregat de bones notícies en aquest sentit, no tindrem macropont al desembre.


 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris