Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El cambrer que protagonitza el capítol més trist de 'Masterchef'

El jove ha aparegut al capítol emès aquest dimarts
Imatge de Germán, el jove agredit | Cedida

 

La nit d'aquest dimarts, s'emetia un dels capítols més tristos de 'Masterchef' i no pel que ha passat amb els seus concursants o per les eliminacions, sinó per alguna cosa molt més greu. La plaça del Centre Niemeyer, a Avilés, s'omplia per veure l'aparició estel·lar d'un dels seus veïns, Germán Fernández. El jove apareix al programa com un dels cambrers, una realitat que dista molt del que viu actualment. Com informa 'El Comercio', pocs dies després de participar al programa, en Germán va rebre una brutal pallissa que l'ha deixat ingressat a l'hospital amb greus lesions neurològiques.

El jove de 24 anys està postrat en un llit d'hospital des del passat 13 de juliol, moment en què va patir un dur cop al cap quan tornava de festa. Segons els testimonis presents el dia de l'agressió, els atacants van usar «una rajola de les obres que s'estan fent al carrer per colpejar-lo al cap i per l'esquena». El noi, després de mes i mig d'ingrés, va aconseguir sortir de la Unitat de Cures Intensives per ser desplaçat a la planta on ara rep teràpia rehabilitadora. Els seus familiars han iniciat una campanya de recaptació de fons perquè pugui ser tractat en una clínica especialitzada de Barcelona, ​​on el cost mensual ascendeix fins als 7.000 euros.

 

Hi ha set persones processades per l'atac a Germán: Imad A, Yeray V i Rubén Á.H, que estan a la presó provisional; dues que estan en libertat després d'una curta estada a la presó; Iván R.G, i David S .; i finalment hi ha altres dues que, de moment, han estat processades: I.M.A i A.P.D.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris