Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Inés Arrimadas es presentarà per Barcelona el 28-A

Campofrío sorprèn amb una declaració unilateral d'independència i dependència

L'empresa ha fet servir la situació actual a Catalunya per convertir-la en protagonista del seu nou anunci
Imatge de l'anunci de Campofrio. | La Vanguardia

La situació actual a Catalunya fa temps que és el focus mediàtic per excel·lència i no és d'estranyar. El conflicte sobre la independència o la no independència ha arribat molt lluny i són molts els països que se n'han fet eco. Ara, a més, sembla que ha cridat l'atenció dels publicistes de Campofrio que han aprofitat el moment per crear un nou anunci, publicat a 'La Vanguardia', en què declaren unilateralment la independència i la dependència. Encara que sembli una contradicció, la mateixa marca explica els motius que l'han portat a crear aquest text.

 

Així doncs, Campofrio es declara unilateralment independent de «la bogeria col·lectiva que aquests dies ha pres el nostre país»; de «de la violència, de qualsevol classe, física o verbal, explícita o no tant»; de «la intolerància»; de «fer servir insults i comparacions que ens remeten a una època d'aquest país a la qual no volem tornar»; de «la manipulació, l'engany i la falsedat» i del «fatalisme, la tristesa i el mal humor».

 

D'altra banda, l'empresa es declara dependent del «seny, en el seu sentit més universal, de tots els que somien i treballen per un lloc millor en el qual viure»; de «la llibertat d'expressió sense por a fracturar una amistat, una família o una comunitat de veïns»; de «la diversitat»; d'«un bon plat de pernil, de xoriço, de fuet i botifarra, sempre per compartir»; de «la llibertat, i la valentia de pensar per un mateix a la vegada escoltar els altres»; d'«aquells que promouen el riure, fins i tot en mig de la guerra. Gràcies Gila».

Per tant, amb aquest anunci Campofrio es posiciona a favor del seny i demana que es relaxi la gran tensió política que s’ha anat generant durant els últims dies entre Espanya i Catalunya. Gràcies a aquest text, l’anunci no ha trigat a ser viral i molts han aplaudit el contingut del text.