rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Campofrío sorprèn amb una declaració unilateral d'independència i dependència

L'empresa ha fet servir la situació actual a Catalunya per convertir-la en protagonista del seu nou anunci
Imatge de l'anunci de Campofrio. | La Vanguardia

La situació actual a Catalunya fa temps que és el focus mediàtic per excel·lència i no és d'estranyar. El conflicte sobre la independència o la no independència ha arribat molt lluny i són molts els països que se n'han fet eco. Ara, a més, sembla que ha cridat l'atenció dels publicistes de Campofrio que han aprofitat el moment per crear un nou anunci, publicat a 'La Vanguardia', en què declaren unilateralment la independència i la dependència. Encara que sembli una contradicció, la mateixa marca explica els motius que l'han portat a crear aquest text.

 

Així doncs, Campofrio es declara unilateralment independent de «la bogeria col·lectiva que aquests dies ha pres el nostre país»; de «de la violència, de qualsevol classe, física o verbal, explícita o no tant»; de «la intolerància»; de «fer servir insults i comparacions que ens remeten a una època d'aquest país a la qual no volem tornar»; de «la manipulació, l'engany i la falsedat» i del «fatalisme, la tristesa i el mal humor».

 

D'altra banda, l'empresa es declara dependent del «seny, en el seu sentit més universal, de tots els que somien i treballen per un lloc millor en el qual viure»; de «la llibertat d'expressió sense por a fracturar una amistat, una família o una comunitat de veïns»; de «la diversitat»; d'«un bon plat de pernil, de xoriço, de fuet i botifarra, sempre per compartir»; de «la llibertat, i la valentia de pensar per un mateix a la vegada escoltar els altres»; d'«aquells que promouen el riure, fins i tot en mig de la guerra. Gràcies Gila».

Per tant, amb aquest anunci Campofrio es posiciona a favor del seny i demana que es relaxi la gran tensió política que s’ha anat generant durant els últims dies entre Espanya i Catalunya. Gràcies a aquest text, l’anunci no ha trigat a ser viral i molts han aplaudit el contingut del text.

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris