rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Cañizares i Mayte García comparteixen a les xarxes el difícil moment que estan passant a causa de la malaltia del seu fill

La parella anima el seu fill a seguir endavant i a no rendir-se

 

L'exjugador del València Santi Cañizares i la seva esposa Mayte García fa uns mesos van confirmar que el seu fill petit tenia una greu malaltia. Aquesta setmana, el València CF li ha enviat al petit una samarreta de l'equip amb el seu nom i amb el número 1, el que va portar el seu pare quan n'era jugador. La família lluita dia a dia, i mira de tirar endavant com pot. Tant Cañizares com Mayte animen el seu fill a través de les xarxes socials amb missatges motivadors i emotius.

A través de tots aquests missatges intenten donar forces al petit Santi. L'exfutbolista va publicar una imatge en què apareixia al passadís de l'hospital amb el seu fill i hi posava: «Cada pas que dones és una lliçó, no t'aturis que al final hi ha la llum». Per la seva banda, Mayte ha publicat una foto en què apareix Santi amb les seves tres germanes i explica a través d'un missatge: «Perquè una imatge val més que mil paraules. Aquesta lliçó de vida, força, valor, superació i valentia que ens estàs donant, no hi ha res que ho superi. Per moltes pedres que et trobis al camí, no et deixaran caure». 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris