rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

El cantant Pau Donés va oferir un concert als treballadors de l'hospital on va ser intervingut per càncer

El cirurgià Domenico Sabia, de l'Hospital Moisés Broggi de Sant Joan Despí, li va realitzar una intervenció per tal de pal·liar el càncer de còlon on hi havia metàstasis al fetge
Pau Donés, cantante de Jarabe de Palo | Cedida

 

El cantant Pau Donés, del grup musical Jarabe de Palo, ha volgut retre homenatge a tots els treballadors de l'hospital Moisés Broggi de Sant Joan Despí. Donés ha volgut realitzar un concert a l'auditori del centre per agrair tota la feina que s'ha realitzat en la seva intervenció pel seu càncer de còlon.

 

Des de l'any 2015, el cantant pateix un càncer de còlon en fase avançada el qual li donaven una esperança de vida de només quatre anys. Tot i això el passat mes de setembre, Pau va assegurar que s'estava recuperant dels tractaments als quals ha estat sotmès des de fa anys, i que no tenia tumors.

 

L'home que ha fet l'impossible

Finalment, el cirurgià Domenico Sabia li va realitzar una intervenció per tal de pal·liar el càncer de còlon on hi havia metàstasis al fetge, segons informa 'El Nacional'. És per aquest motiu que Pau Donés ha volgut realitzar un concert a l'hospital per agrair tota la feina al seu cirurgià i als treballadors que el van atendre.

Així va agrair-ho

Ell mateix va voler anunciar aquest acte tan important per a ell a les xarxes socials, publicant una imatge juntament amb el doctor Domenico Sabia amb un missatge a les seves samarretes on es podia llegir: «Jo penso en positiu perquè....» i «estic viu... perquè estic viu».

 

 

D'aquesta manera, el cantant va retre homenatge a tots els metges: «Gràcies per fer l'impossible per curar-nos». I com no podia ser d'altra manera, aquest gest va ser rebut amb gran entusiasme i alegria per tots, que no van dubtar en estar presents a l'actuació de Pau Donés, on va interpretar algunes cançons tan conegudes com 'Depende' i 'La flaca'.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris